T 0492-323222 | E info@metallure.nl
T 0492-323222 | E info@metallure.nl

CABINES

Een cabine is een werkruimte in of op een transportmiddel/machine voor operatoren en machinisten. Iedere cabine moet aan strikte eisen van comfort, veiligheid en deugdelijkheid voldoen. Metallure B.V. geldt al jaren als specialist in het ontwikkelen, produceren en compleet afwerken van metalen onderdelen voor cabines en cabinecomponenten op maat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Cabines op maat gemaakt van metaal staal aluminium-01

DOELGROEP

Klanten van Metallure B.V. zijn vaak bedrijven die in eigen beheer of in opdracht van derden machines, carrosserieën, installaties, kranen, trailers en boten bouwen. En die ons als specialist inschakelen voor specifiek werk als het bouwen van cabines.

UITVOERING

Naast de cabine zelf worden ook diverse onderdelen voor de cabine ontwikkeld en geproduceerd. Denk hierbij aan armleuningen. Voorzieningen voor de display, aluminium roosters en ramen.
Zichtbaarheid, mobiliteit, ergonomie, verlichting, veiligheid en klimaatbeheersing. Het zijn stuk voor stuk aspecten die bij de ontwikkeling van een cabine aan bod komen. Ook de regel- en wetgeving vereist soms dat de oorspronkelijke cabine wordt aangepast.
Zowel het aanpassen van de cabine als het maken van onderdelen die passen in de beschikbare ruimte vereist kennis van het eindproduct en kennis van de materialen. Wij hebben die kennis in huis. En paraat.

Cabines op maat gemaakt van metaal staal aluminium-02