T 0492-323222 | E info@metallure.nl
T 0492-323222 | E info@metallure.nl

OPBERGKISTEN

De opbergkist is in veel afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Punt is alleen dat standaard vaak niet volstaat. En dat de afmeting, het materiaal of de kleur van de opbergkist net wat anders moet zijn dan gangbaar. In dat geval kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en compleet afwerken van aluminium en stalen opbergkisten op maat. Zowel in grote als kleine series. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Opbergkist op maat gemaakt van RVS staal aluminium-01

FUNCTIE

De functie van de opbergkist is het veilig en slijtvast opbergen van materialen en gereedschappen. Afhankelijk van de exacte functie en toepassing van de kist, wordt deze op maat gemaakt voor de materialen die erin moeten worden opgeborgen. Verder moet de kist snel en gemakkelijk te bereiken en te openen zijn.

DOELGROEP

Iedereen die een opbergkist op maat nodig heeft. Ook komen wij in beeld als de opbergkist anders dan gangbaar moet zijn. Afwijkende afmetingen of andere extra eisen gesteld door de klant. Bedrijven die ons inschakelen zijn met name werkzaam in de machinebouw, de carrosseriebouw en de bouw van kranen, trailers en boten.

Opbergkist op maat gemaakt van RVS staal aluminium-02
Opbergkisten op maat gemaakt van RVS staal aluminium-03

MATERIAAL

Afhankelijk van uw eisen en wensen, maken wij opbergkisten van staal, aluminium of RVS, zowel van vlakke plaat als traanplaat of een combinatie. Kisten worden doorgaans compleet opgeleverd, dat wil zeggen inclusief bevestigingen of voorzieningen (bijvoorbeeld ten behoeve van elektra, trekhaak).