T 0492-323222 | E info@metallure.nl
T 0492-323222 | E info@metallure.nl

TANKS

Een tank is een reservoir voor vloeistoffen, zoals olie, benzine of water. Maar ook tanks om andere vloeistoffen op te slaan worden bij ons geproduceerd. Afhankelijk van de eisen, kan het gaan om een stalen tank, aluminium tank of RVS tank. Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!

Op maat gemaakte tanks 1

FUNCTIE

De functie van de tank is het opbergen van vloeistoffen, het is een reservoir. Afhankelijk van het type vloeistof moet de tank aan een aantal eisen voldoen (bijv. dubbelwandig of bepaald materiaal).

DOELGROEP

Wanneer de tank anders dan gangbaar moet zijn komen wij vaak in beeld: afwijkende afmetingen of andere extra eisen gesteld door de klant. Bedrijven die ons inschakelen zijn met name werkzaam in de machinebouw, de carrosseriebouw en de bouw van kranen, trailers en boten.

Op maat gemaakte tanks
Tanks | Op maat gemaakte tanks

MATERIAAL

Vaak worden de tanks van staal of RVS gemaakt. Wanneer de tank licht moet zijn, of er bepaalde specifieke vloeistoffen in worden opgeslagen, wordt de tank van aluminium gemaakt. De tanks worden compleet opgeleverd, dat wil zeggen inclusief tapgaten en aansluitingen.

.