T 0492-323222 | E info@metallure.nl
T 0492-323222 | E info@metallure.nl

SCHAKELKASTEN

De schakelkast wordt, als compleet product, ook wel eens elektrakast, regelkast of besturingskast genoemd. Wij onderscheiden ons in het ontwikkelen van toepassing specifieke schakelkasten. Dat doen wij van A tot Z in eigen beheer: het ontwerpen, produceren en afwerken. Uiteraard werken wij ook samen met de researchafdeling en/of tekenkamer van uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee!

Schakelkasten op maat gemaakt

DOELGROEP

Klanten van Metallure B.V. zijn met name bedrijven die specifieke eisen stellen aan een schakelkast. Eisen aan te gebruiken materialen, afmetingen en/of afwerking van de materialen. Dat zijn bijvoorbeeld machinebouwers, carrosseriebouwers en bouwers van kranen, trailers en boten.

EEN SCHAKELKAST OP MAAT

Bij het ontwikkelen van een schakelkast op maat, wordt gekeken naar de eindgebruiker. Wat past hem of haar het beste: een klep of draaiklep, draaideuren of schuifdeuren, al dan niet voorzien van een displayhouder/ elektrorail/ grondplaat, in de gewenste kleur gelakt/gecoat, en vele andere denkbare wensen.

Schakelkasten op maat gemaakt
Schakelkasten op maat gemaakt

MATERIAAL

Afhankelijk van de specifieke toepassing, wordt de schakelkast in de regel gemaakt van staal of RVS. Om gewicht te besparen zou de schakelkast ook van aluminium gemaakt kunnen worden.akt/gecoat, en vele andere denkbare wensen.